Flevo Escape
Arrangementen

Arrangementen

Escape room arrangementen

Wij bieden naast onze escape rooms ook meerdere arrangementen aan om even bij te komen van de adrenaline, wat te drinken en even lekker een snackje te eten.

Na het voltooien van de escape room kunnen jullie relaxen in onze gezellige lounge en even bijpraten over wat jullie hebben meegemaakt. Er wordt dan ook een leuke foto gemaakt om het moment vast te leggen. Deel je je foto op social media? Tag ons dan met @flevoescape.nl (op bijna alle platformen beschikbaar). We vinden het erg leuk om jullie terug foto’s te zien!

Mochten jullie nog vragen hebben over de kamer of andere zaken, dan kan onze vriendelijke game host deze natuurlijk beantwoorden. 

Lekker even wat eten en drinken is mogelijk in meerdere soorten arrangementen. Dit kan het beste vooraf aangegeven worden bij de boeking, zodat we dit goed kunnen voorbereiden. 

Of je nou kiest voor een geheel verzorgde BBQ, lekkere lunchbroodjes, hapjes of borrelgarnituur. Alles is mogelijk! Je verjaardag vieren, een bedrijfsuitje met je leuke collega’s, de vrijgezellenfeest van je beste vriend(in) of gewoon even een leuk uitje met je vrienden of familie… het kan bij ons allemaal.   

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dan maken we er graag een onvergetelijk avontuur van!

Vragen?