Flevo Escape
Huisregels

Huisregels

Wij vinden het leuk dat jij bij ons een VR escape room of escape room komt spelen en willen dat jij en je team een magische spelervaring beleeft tijdens het spelen. Er zijn enkele huisregels die daarbij zullen helpen.

  • Als je in onze kamer gaat spelen mag je niet onder invloed zijn van alcohol en/of drugs. Wij zien erop toe dat iedereen nuchter de kamer betreedt. Als de spelleider vermoedt dat iemand alcohol gedronken heeft en/of onder invloed is van drugs, dan heeft hij/zij altijd het recht om iemand of het hele team niet toe te laten. Hierover wordt geen discussie gevoerd en er vindt geen restitutie plaats.
  • Je dient voorzichtig te zijn met onze spullen. Het volgende team wil net zoals jullie genieten van het spel. In de escape rooms hoef je niets te forceren of met kracht te openen. Hetzelfde geldt voor de VR escape rooms. Zit iets dicht/vast, dan zit het ook bewust dicht/vast.  Je hoeft niets te forceren of de VR controllers met kracht te gebruiken. Je merkt vanzelf wel als iets opengaat. Met een goed uitgevoerde opdracht of een juiste code gaat dat heel gemakkelijk. Plafond, vloeren, plinten en airco maken geen onderdeel uit van de escape rooms. Laat het meubilair op zijn plaats staan en ga niet (op elkaar) klimmen.
  • Roken is verboden in het hele pand.
  • Tijdens het spel mag er niet gegeten en/of gedronken worden.
  • Tassen, jassen, telefoons, camera’s, smartwatches/horloges en sleutels zijn niet toegestaan in de escaperoom. Je waardevolle spullen kun je opbergen in een kluisje dat wordt afgesloten voor het spelen. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen vind je in de kamer. Tijdens een VR game mag je je spullen bij je houden.
  • Je speelt het spel op eigen risico. Schade of letsel kan niet worden verhaald op Flevo Escape.
  • De door de spelers opzettelijk aangebrachte schade in de kamer of het gebouw zal op hen worden verhaald.
  • De spelleider kijkt en luistert via camera’s mee naar het spel. Bij het overtreden van de huisregels, kan hij/zij besluiten het spel te beëindigen. Hierover kan niet worden gediscussieerd en er vindt geen restitutie plaats.
  • Tot slot vinden wij het heel cool als jij de kamers als geheim met je meedraagt. Wij willen je op het hart drukken om niemand iets te vertellen over de raadsels, puzzels of opdrachten. Wel kun je natuurlijk delen hoe leuk en spannend je ervaring was bij Flevo Escape. Maar vertel niemand over wat je hebt gezien of gehoord in onze kamer. Op die manier blijft het voor iedereen spannend om bij ons te spelen.

We kijken uit naar jullie bezoek.

Team Flevo Escape

Vragen?