Flevo Escape
Just Escape in Almere

Just Escape in Almere

Come and Just Escape in Almere with your team!

Bij Flevo Escape in Almere kun je jezelf verplaatsen in een wereld vol spanning en avontuur. Onze uitdagende escaperooms bieden jou en je team een beleving die jullie niet gauw zullen vergeten, zowel in Virtual Reality als fysiek.

Wij bieden meerdere Just Escape in Almere escaperooms aan voor jou en je team. Heb je al eens overwogen om een spannend bedrijfsuitje te ervaren in onze escaperooms?

Boek nu een VR escaperoom: Runaway Train, Manor of Escape, Dragon Tower, Depths of Osiris, Pirates Plague, Space Station Tiberia, Time Travel Paradox of ga de uitdaging aan in een fysieke escaperoom zoals: Casino Mortale of PainKiller en beleef een ervaring waar je nog lang over zal praten.

 

Kortom, boek nu bij ons een escape room!

Zoek niet verder! 

Bij Flevo Escape heb je meerdere Just Escape mogelijkheden om samen met je vrienden tijdens jullie bedrijfsfeest de tijd te vullen met leuke activiteiten… stap in de Virtual Reality door middel van de nieuwste brillen en controllers, of ga op zoek naar antwoorden in de uitdagende puzzels in onze escape rooms!

Wij bieden jullie compleet verzorgde arrangementen waardoor jullie optimaal kunnen genieten! Al met al, het recept voor een leuk uitje!

 

Flevo Escape mannenweekend

De leukste VR Escape Room in Almere!

Angstaanjagende draken vliegen naar Dragon Tower om hun honger opnieuw te stillen met nieuwe offers. En het offer van dit jaar ben... jij!

Kunnen jij en je medereizigers ontsnappen uit de toren voordat jullie de volgende maaltijd van de draken worden?

Ontsnap uit de gevangenis, onderzoek een alchemielab en ontsnap aan een zekere dood in deze spannende virtual reality escape room-uitdaging!

Spanning 90%
Moeilijkheid 85%
Eng 50%
Avontuurlijk 80%
Ontsnappingspercentage 67%

Reserveer direct

Reserveer direct één of meerdere escape rooms of games voor jullie bedrijfsfeest!

Virtual Reality: waar de realiteit eindigt en de verbeelding begint

Woman VR

Door VR kun je je in verschillende gesimuleerde omgevingen begeven met behulp van een VR bril en controllers.

Je bent fysiek dan nog steeds in dezelfde ruimte maar je dompelt jezelf onder in een virtuele wereld.

De VR bril registreert elke beweging van je hoofd en de controllers die van je handen. Hierdoor lijkt het alsof je écht in die virtuele wereld zit.

Je zet de VR bril op en kunt 360 graden om je heen kijken. Je beleeft alles in 3D waardoor het allemaal écht lijkt!

Behalve een VR-bril en bewegingssensoren heb je natuurlijk games nodig die daarvoor geschikt zijn! Wij zijn er om je geheel te ontzorgen door voor alles te zorgen. Wij gebruiken de meest high-tech apparatuur en bieden je de leukste VR games aan.

Het ene moment sta je samen met je team bij ons te kletsen en voor je het weet begeven jullie je je in de ruimte. Of ben je samen met je team aan het ontsnappen uit een brandend gebouw. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos!

Durf jij samen met je vrienden in een onbekende wereld te stappen? Een virtuele wereld waarin alles kan en alles mogelijk is! Als je van gamen houdt, is dit écht de volgende stap: VR gaming is next level gaming!

Vragen?