Flevo Escape
De leukste activiteiten voor een meidenuitje!

De leukste activiteiten voor een meidenuitje!

Op zoek naar leuke activiteiten voor een meidenuitje?

Bij ons kun je terecht voor de leukste activiteiten voor een meidenuitje. Zoals leuke en spannende VR escape rooms én escape rooms vol spanning en sensatie! 

Kom nu samen met je vrienden bij ons genieten van de oneindige speelmogelijkheden in de verschillende virtuele werelden. Naast onze VR rooms hebben wij ook in samenwerking met Sky High Escape Room twee échte fysieke escape rooms namelijk Casino Mortale en PainKiller

Kortom, boek nu bij ons een escape room!

Zoek niet verder! 

Bij Flevo Escape heb je meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden tijdens jullie meidenuitje de tijd te vullen met leuke activiteiten… stap in de Virtual Reality door middel van de nieuwste brillen en controllers, of ga op zoek naar antwoorden in de uitdagende puzzels in onze escape rooms!

Wij bieden jullie compleet verzorgde activiteiten waardoor jullie optimaal kunnen genieten! Al met al, het recept voor een leuk meidenuitje.

 

Woman VR

De leukste VR Escape Room in Almere!

Welkom op het diepzeeplatform Oceanus 5, dat eindelijk de verloren tempel van Osiris heeft ontdekt.

Nu is het aan jou en je team van specialisten om toegang te krijgen tot de tempel en het legendarische artefact erin te vinden. Kun je het doen voordat je zuurstof op is?

Een onderwater virtual reality escape room waarin je oude puzzels moet oplossen, haaien moet afweren en proberen er levend uit te komen!

Spanning 75%
Moeilijkheid 95%
Eng 30%
Avontuurlijk 80%
Ontsnappingspercentage 64%

Reserveer direct

Reserveer direct één of meerdere escape rooms of games voor jullie meidenuitje!

Virtual Reality: waar de realiteit eindigt en de verbeelding begint

Woman VR

Door VR kun je je in verschillende gesimuleerde omgevingen begeven met behulp van een VR bril en controllers.

Je bent fysiek dan nog steeds in dezelfde ruimte maar je dompelt jezelf onder in een virtuele wereld.

De VR bril registreert elke beweging van je hoofd en de controllers die van je handen. Hierdoor lijkt het alsof je écht in die virtuele wereld zit.

Je zet de VR bril op en kunt 360 graden om je heen kijken. Je beleeft alles in 3D waardoor het allemaal écht lijkt!

Behalve een VR-bril en bewegingssensoren heb je natuurlijk games nodig die daarvoor geschikt zijn! Wij zijn er om je geheel te ontzorgen door voor alles te zorgen. Wij gebruiken de meest high-tech apparatuur en bieden je de leukste VR games aan.

Het ene moment sta je samen met je team bij ons te kletsen en voor je het weet begeven jullie je je in de ruimte. Of ben je samen met je team aan het ontsnappen uit een brandend gebouw. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos!

Durf jij samen met je vrienden in een onbekende wereld te stappen? Een virtuele wereld waarin alles kan en alles mogelijk is! Als je van gamen houdt, is dit écht de volgende stap: VR gaming is next level gaming!

Vragen?