Flevo Escape
Escape room dichtbij Dronten

Escape room dichtbij Dronten

Op zoek naar een escape room dichtbij Dronten?

Een leuke groepsactiviteit die je zowel in een virtuele wereld kunt beleven als in de echte wereld! Nu allemaal mogelijk in Almere (Flevoland) dichtbij Dronten.

Bij ons kun je terecht voor:

  • VR escape rooms
  • escape rooms

Aan alle genres is gedacht, dus voor ieder wat wils!

Zowel leuke en spannende VR escape rooms als escape rooms vol spanning en sensatie! En dat allemaal dichtbij Dronten. 

Kom nu samen met je vrienden bij ons genieten van de oneindige speelmogelijkheden in de verschillende virtuele werelden.

Naast onze VR rooms hebben wij ook in samenwerking met Sky High Escape Room twee échte fysieke escape rooms namelijk Casino Mortale en PainKiller

Kortom, boek nu bij ons een escape room!

Zoek niet verder! 

Bij Flevo Escape heb je meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden de tijd te vullen met leuke escape rooms… stap in de Virtual Reality door middel van de nieuwste brillen en controllers, of ga op zoek naar antwoorden in de uitdagende puzzels in onze escape rooms!

Wij bieden jullie compleet verzorgde activiteiten waardoor jullie optimaal kunnen genieten! Al met al, het recept voor een uitje dichtbij Dronten.

 

Woman VR

De leukste VR Escape Room dichtbij Dronten!

Angstaanjagende draken vliegen naar Dragon Tower om hun honger opnieuw te stillen met nieuwe offers. En het offer van dit jaar ben... jij!​​

Kunnen jij en je medereizigers ontsnappen uit de toren voordat jullie de volgende maaltijd van de draken worden?

Ontsnap uit de gevangenis, onderzoek een alchemie lab en ontsnap aan een zekere dood in deze spannende virtual reality escape room-uitdaging!

Spanning 90%
Moeilijkheid 85%
Eng 50%
Avontuurlijk 100%
Ontsnappingspercentage 67%

Reserveer direct

Reserveer direct één of meerdere escape rooms of games dichtbij Dronten!

Virtual Reality: waar de realiteit eindigt en de verbeelding begint

Oculus Quest 2 controller

Door VR kun je je in verschillende gesimuleerde omgevingen begeven met behulp van een VR bril en controllers.

Je bent fysiek dan nog steeds in dezelfde ruimte maar je dompelt jezelf onder in een virtuele wereld.

De VR bril registreert elke beweging van je hoofd en de controllers die van je handen. Hierdoor lijkt het alsof je écht in die virtuele wereld zit.

Je zet de VR bril op en kunt 360 graden om je heen kijken. Je beleeft alles in 3D waardoor het allemaal écht lijkt!

Behalve een VR-bril en bewegingssensoren heb je natuurlijk games nodig die daarvoor geschikt zijn! Wij zijn er om je geheel te ontzorgen door voor alles te zorgen. Wij gebruiken de meest high-tech apparatuur en bieden je de leukste VR games aan.

Het ene moment sta je samen met je team bij ons te kletsen en voor je het weet begeven jullie je je in de ruimte. Of ben je samen met je team aan het ontsnappen uit een brandend gebouw. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos!

Durf jij samen met je vrienden in een onbekende wereld te stappen? Een virtuele wereld waarin alles kan en alles mogelijk is! Als je van gamen houdt, is dit écht de volgende stap: VR gaming is next level gaming!

Vragen?