Flevo Escape
Hét leukste uitje voor een mannenweekend!

Hét leukste uitje voor een mannenweekend!

Op zoek naar een uitje voor een mannenweekend?

Bij ons kun je terecht voor hét leukste uitje voor een mannenweekend. Zoals leuke en spannende VR escape rooms én escape rooms vol spanning en sensatie! 

Kom nu samen met je vrienden bij ons genieten van de oneindige speelmogelijkheden in de verschillende virtuele werelden. Naast onze VR rooms hebben wij ook in samenwerking met Sky High Escape Room twee échte fysieke escape rooms namelijk Casino Mortale en PainKiller

Kortom, boek nu bij ons een escape room!

Zoek niet verder! 

Bij Flevo Escape heb je meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden tijdens jullie mannenweekend de tijd te vullen met leuke activiteiten… stap in de Virtual Reality door middel van de nieuwste brillen en controllers, of ga op zoek naar antwoorden in de uitdagende puzzels in onze escape rooms!

Wij bieden jullie een compleet verzorgd uitje waardoor jullie optimaal kunnen genieten! Al met al, het recept voor een leuk mannenweekend.

 

Flevo Escape mannenweekend

De leukste VR Escape Room in Almere!

Angstaanjagende draken vliegen naar Dragon Tower om hun honger opnieuw te stillen met nieuwe offers. En het offer van dit jaar ben... jij!

Kunnen jij en je medereizigers ontsnappen uit de toren voordat jullie de volgende maaltijd van de draken worden?

Ontsnap uit de gevangenis, onderzoek een alchemielab en ontsnap aan een zekere dood in deze spannende virtual reality escape room-uitdaging!

Spanning 90%
Moeilijkheid 85%
Eng 50%
Avontuurlijk 80%
Ontsnappingspercentage 67%

Reserveer direct

Reserveer direct één of meerdere escape rooms of games ​voor jullie mannenweekend!

Wat is VR?

Bij ons kun je leuke en spannende VR escape rooms spelen waarbij je niet weet wat je overkomt. Maar wat is een VR escape room nou eigenlijk? 

Een VR escape room biedt je oneindige speelmogelijkheden aan in een virtuele wereld. Je begeeft je in een veilige ruimte met je team waarbij wij je volledige ondersteuning geven. Daardoor kunnen jullie je optimaal focussen en genieten van het spel. 

Zodra je de VR bril opzet, zit je in een andere wereld. Je gaat met je team op zoek naar aanwijzingen, lost puzzels op en vecht tegen de meest magische schepsels.

De VR bril en joysticks die wij gebruiken zijn geheel draadloos waardoor je gemakkelijk door de ruimte kunt bewegen. In het spel kun je jouw teamgenoten zien in de vorm van hun virtuele karakter en daardoor is het fijn om samen te werken om het spel te kunnen voltooien.

Vragen?