Flevo Escape
Wat te doen bij slecht weer

Wat te doen bij slecht weer

Op zoek naar iets leuks om te doen bij slecht weer?

Bij ons kun je terecht voor iets leuks om te doen bij slecht weer. Zoals leuke en spannende VR escape rooms én escape rooms vol spanning en sensatie! 

Kom nu samen met je vrienden bij ons genieten van de oneindige speelmogelijkheden in de verschillende virtuele werelden. Naast onze VR rooms hebben wij ook in samenwerking met Sky High Escape Room twee échte fysieke escape rooms namelijk Casino Mortale en PainKiller

Kortom, boek nu bij ons een escape room!

Zoek niet verder! 

Bij Flevo Escape heb je meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden de tijd te vullen en iets leuks te doen bij slecht weer… stap in de Virtual Reality door middel van de nieuwste brillen en controllers, of ga op zoek naar antwoorden in de uitdagende puzzels in onze escape rooms!

Wij bieden jullie compleet verzorgde activiteiten waardoor jullie optimaal kunnen genieten! Al met al, het recept voor een leuk personeelsuitje.

 

Flevo Escape mannenweekend

De leukste VR Escape Room in Almere!

De grootste meteoor die ooit is aangetroffen, is 45 minuten verwijderd van de vernietiging van de aarde.​​

Jij en je bemanning zijn de enige hoop van de mensheid om het te stoppen. Repareer het Meteor Defense Platform Tiberia om een ​​einde te maken aan deze catastrofale gebeurtenis voordat het te laat is.

Deze virtuele escape room-ervaring test het vermogen van jullie om problemen op te lossen, samen met het versnellen van jullie hartslag en actie terwijl de klok tikt tot een ramp.

Spanning 85%
Moeilijkheid 90%
Eng 30%
Avontuurlijk 80%
Ontsnappingspercentage 61%

Reserveer direct

Reserveer direct één of meerdere escape rooms of games voor jullie personeelsuitje!

Virtual Reality: waar de realiteit eindigt en de verbeelding begint

Woman VR

Door VR kun je je in verschillende gesimuleerde omgevingen begeven met behulp van een VR bril en controllers.

Je bent fysiek dan nog steeds in dezelfde ruimte maar je dompelt jezelf onder in een virtuele wereld.

De VR bril registreert elke beweging van je hoofd en de controllers die van je handen. Hierdoor lijkt het alsof je écht in die virtuele wereld zit.

Je zet de VR bril op en kunt 360 graden om je heen kijken. Je beleeft alles in 3D waardoor het allemaal écht lijkt!

Behalve een VR-bril en bewegingssensoren heb je natuurlijk games nodig die daarvoor geschikt zijn! Wij zijn er om je geheel te ontzorgen door voor alles te zorgen. Wij gebruiken de meest high-tech apparatuur en bieden je de leukste VR games aan.

Het ene moment sta je samen met je team bij ons te kletsen en voor je het weet begeven jullie je je in de ruimte. Of ben je samen met je team aan het ontsnappen uit een brandend gebouw. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos!

Durf jij samen met je vrienden in een onbekende wereld te stappen? Een virtuele wereld waarin alles kan en alles mogelijk is! Als je van gamen houdt, is dit écht de volgende stap: VR gaming is next level gaming!

Vragen?